12 / 12 / 2019

14-29 грудня робіть покупки від 799 грн. та реєструйте чеки на інформаційній стійці на першому поверсі! Шість переможців акції отримають сертифікати по 5 000грн від смарт партнеру “Алло МАХ”! Визначення переможців відбудеться 30 грудня шляхом випадкового відбору. Результати ми повідомимо на нашій сторінці в Facebook (https://www.facebook.com/zlataplaza/) .


Загальні умови рекламної акції «Купуй подарунки та отримай 30 000грн» (далі – «Акція»), “Організатором” якої є адміністрація ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА».

1. Щоб стати Учасником Акції* потрібно виконати умови Акції, а саме:

  • Зробити покупку від 799грн одним чеком в будь-якому магазині ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» за адресою м. Рівне, вул. Короленка,1, в період з 14 до 29 грудня (в Акції не беруть участь оператори торгівлі «Фуршет» та McDonald’s).
  • Зареєструвати чек на інформаційній стійці на 1 поверсі ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» в період з 14 до 29 грудня з 10:00 до 20:00 (реєструються тільки друковані та фіскальні чеки та чеки з терміналу; можна реєструвати необмежену кількість чеків).

30 грудня 2019 року буде визначено шістьох переможців серед усіх учасників Акції. Кожен із них отримає сертифікат на суму 5 000 грн. на покупки в магазині Алло МАХ, що знаходиться в ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" (м.Рівне) (надалі – «Подарунок Акції»). Сертифікати надає смарт партнер "Алло МАХ". Результати ми повідомимо на сторінкці в соцмережі Facebook (https://www.facebook.com/zlataplaza/).

* Працівникам ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» та торгових точок ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА», членам їхніх родин брати участь в Акції заборонено.

2. Період проведення Акції.

2.1.Загальний термін проведення Акції: з 14 до 29 грудня з 10:00 до 20:00 (надалі – «Строк проведення Акції», «Період Акції» або «Тривалість Акції»).

2.2.Акція проводиться на території ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА», за адресою м. Рівне, вул. Короленка, 1/вул. Соборна, 47.

3.Заміна Подарунків (сертифікатів) Акції грошовим еквівалентом не допускається.

4. Організатор не несе ніякої відповідальності за подальше використання Подарунків Акції Учасниками Акції після їх одержання, за неможливість Учасниками Акції скористатися наданими Подарунками Акції з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання таких Подарунків Акції.

5. Учасниками Акції можуть стати фізичні особи – громадяни України, резиденти, з повною дієздатністю, яким виповнилося 18 років (далі – «Учасник Акції»).

6.Не можуть брати участь в Акції:

-особи, які не відповідають вимогам п. 5 Загальних умов рекламної Акції “Купуй подарунки та отримай 30 000грн”;

- особи, які перебувають у трудових відносинах із Організатором, операторами торгівлі ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА», або будь-якими іншими компаніями, що беруть участь у підготовці, організації та проведенні Акції;

- найближчі родичі осіб, зазначених вище.

7.Загальні умови рекламної Акції “Купуй подарунки та отримай 30 000грн” можуть бути змінені та/або доповнені Організатором Акції протягом усього строку проведення Акції. Зміна та/або доповнення умов Акції можливі в разі їх затвердження й оприлюднення в тому самому порядку, що визначений для інформування про умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту оприлюднення їх у такий спосіб, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих умов.

8.Інші умови

8.1.Участь в Акції автоматично означає факт ознайомлення та повну й безумовну згоду Учасника Акції з Загальними умовами рекламної Акції “Купуй подарунки та отримай 30 000грн”. Порушення Учасником Акції цих умов або відмова Учасника Акції від належного виконання цих умов вважається відмовою Учасника від участі в Акції,при цьому така особа не має права на одержання від Організатора будь-якої компенсації.

8.2.Участь в Акції є добровільною.

8.3.У разі виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення умов, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих цими умовами, остаточне рішення ухвалює Організатор.


Дякую за щирість!
Твоя ЗЛАТА