08 / 10 / 2018

Підготовка до Дня народження — це складний і довготривалий процес, але часу завжди не вистачає. Як хочеться зробити все швидко та в одному місці! Таку можливість Вам дарує ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА". Ось короткий чек-лист веселого святкування Дня народження:

1. Де відсвяткувати?

Хінкальня — душевний ресторан грузинської кухні. Ви зможете вразити своїх гостей грузинською гостинністю і незвичними стравами: хінкалі, оджахурі, курча по-чкмерульськи, пхалі, пеламуші та інше. Замовляйте столик за телефоном: 067 190 12 85.

New York Street Pizza — кафе, де є величезний вибір піци, суші, салатів, гриль-меню. Замовляйте столик за телефоном: 067 147 6679.

Мацурі — тут точно сподобається вам та вашим гостям, тому що суші і піца - це завжди виграшний варіант. Столик потрібно замовляти завчасно в закладі.

2. Як відсвяткувати з дитиною?

Усі заклади ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" ідеально підходять для сімейного відпочинку, тому ви можете сміливо обирати будь-яке кафе. Звичайно, діткам потрібно більше розваг, тому подаруйте їм веселий відпочинок в розважальному центрі "Леопарк". Це батути, лабіринт, гірки, сухий басейн, єдиний в Рівному кінетичний пісок, електрокартинг і ще безліч всього цікавого.

3. Де придбати святковий декор?

Не забудьте додати трохи святкового настрою неймовірним декором. Усе потрібне є в магазинах EmoZZi та Шародув.

4. Стильний образ

Іменинник чи іменинниця повинні виглядати на святкуванні краще від усіх! Новий стильний образ вам допоможуть підібрати в магазинах одягу ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА". Познайомитися із переліком брендів можна за посиланнями: жіночий одяг, чоловічий одяг.

Детальна інформація за телефоном інформаційної служби ТРЦ: 050 339 31 58.

Дякую за щирість!
Твоя ЗЛАТА